Putopis: Atlantik, uzduž i poprijeko! – Pavel Car 22.10.2013. u 19:00 u klubu

gea

Dođite poslušati zanimljivi putopis jednog od najmlađih hrvatskih jedriličara koji je oplovio Atlantik.

 Pavel Car ima 25 godina, odrastao je u Zagrebu, studirao u Firenci, doškolovao se u Velikoj Britaniji a trenutno živi u Italiji, točnije u La Speziji, na brodu. Dugogodišnji je član Yacht Cluba Zagreb gdje je i započeo svoju jedriličarsku karijeru.

Pavel je odmalena “sanjao brodove, mora, egzotične ribe i morske sirene”. Kada mu se pružila prilika, kupio je tradicionalnu drvenu jedrilicu od 11 metara, skoro 50 godina staru i odlučio je ostvariti svoje snove. Uz pomoć svojih prijatelja Dore, dugogodišnje prijateljice iz Zagreba i Clydea, kolege iz Engleske, njih troje na Nausikaji zaputili su se na Atlantik.

“Pustoplovina” je trajala više od godinu dana, uz dva prelaska oceana, više od 14000 nautičkih milja, 21 države i više od 30 litara ruma, bez frižidera, troje mladih prijatelja postiglo je jedan od najvećih uspjeha u njihovim životima.

Dođite 22.10.2013 u YCZ poslušati Pavela koji će, uz pregršt fotografija, ispričati dogodovštine, neočekivane situacije, susrete sa drugim jedriličarima, kratke ljubavi i još mnoštvo zanimljivih stvari.

Kratki foršpan ove avanture možete pogledati na adresi: http://www.youtube.com/watch?v=JRna9qB7-GA

gea

Imate pitanja

Za sve nejasnoće, upite, pohvale i prijedloge budite slobodni kontaktirati nas.

document.addEventListener( 'wpcf7submit', function( event ) { var reference = Date.now().toString(36) + Math.floor(Math.pow(10, 12) + Math.random() * 9*Math.pow(10, 12)).toString(36); jQuery('input[name="wpcf7cfpdf_hidden_reference"]').val(reference); }, false );
Veličina fonta
A A A
Disleksija
Kontrast