Pedeset godina kluba!

aljosa

photo21.12.2013. svečano je obilježena 50. godišnjica Yacht Cluba Zagreb. U ugodnom ambijentu Zajednice Nijemaca u Hrvatskoj, koji su nam pružili gostoprimstvo, okupilo se pedesetak članova kluba i gostiju.

Prikazani su filmski uradci naših članova. Film snimljen na 30. Zagrebačkoj regati 2012., filmić snimljen na Kepertovom memorijalu ove godine i emisija za TV o mogućoj ulozi jedrenja u razvoju djece i mladeži kao vrijednih osoba i sportaša – također snimljen 2012. na Kepertu.

Podijeljene su nagrade za naporni rad našim jedriličarima – optimistima te posebna priznanja Karli i Jani za razne zasluge u 2013. a naročito za zastupanje nacionalnih boja na Evropskom prvenstvu drugu godinu za redom. Kao nagrade jedriličari su dobili izvrsne fotografije na kojima su oni sami a koje je tijekom 2013. snimio i za ovu priliku uredio i pripremio Nikola Šiško.

Vrijedna Arjana pripremila je za svakog gosta poklon – malo stilizirano jedro optimista sa logom kluba a svi su dobili i po čašu kao uspomenu na 50. godišnjicu.

Na kraju je uz izvrstan “Copy paste duo” večer potrajala… možete ih i vi čuti/vidjeti: http://www.youtube.com/watch?v=FfJgW1qQG7c

Na kraju zahvaljujemo http://www.zajednica-nijemaca.org/ na stvarno velikodušnom i ugodnom gostoprimstvu

a i izvrsno odrađenom cateringu iz: http://restoran-barun.hr/?page_id=90

aljosa

Ostavite komentar

Imate pitanja

Za sve nejasnoće, upite, pohvale i prijedloge budite slobodni kontaktirati nas.

Veličina fonta
A A A
Disleksija
Kontrast