Karla 13. na svijetu!!!!

Theo

KarlaOd 07 – 14. 08. u Medembliku, Nizozemska, održano je SP u klasi Laser 4.7.

Karla Šavar, članica našeg kluba, ostvarila je izvanredan rezultat zauzevši ukupno 13. mjesto u konkurenciji 127 takmičarki.

Regata je trajala 6 dana, od kojih su prva 3 dana bila kvalifikacijska sa 5 plovova, a nakon toga su se grupe dijelile na zlatnu i srebrnu skupinu te se odjedrilo jos 6 plovova. Vjetar je kroz tih šest dana puhao iz različitih smjerova većinom od 3 do 18 čv pa je često regatni odbor imao problema sa postavljanjem polja te se znalo dogoditi da su jedriličari bili na moru čak do 21:30.  Karlin rezultat bio bi i bolji da joj se nije dogodilo nesretno prevrtanje u jednom od finalnih plovova gdje je izgubila više od 30 bodova.

Iz Hrvatske je, osim Karle, u ženskoj konkurenciji nastupila Mia Kazoti iz J.K. ” Mornar” koja je zauzela 48. mjesto. U muškoj konkurenciji bilo je 257 takmičara, a plasmani takmičara iz Hrvatske su bili: Leon Kljuš J.K. “Val” Crikvenica 37., Marko Smolić J.K. “Val” Šibenik 54., Sven Stevanović J.K. “Maestral” Rovinj 73., Noa Vladislavić J.K. “Mornar” Split 127., Ante Jušić J.K. “Val” Šibenik 136., Stipe Gašpić J.K. “Split” Split 147., Dino Prtenjača J.K. “Tramontana” Opatija 242.

Rezultati:

http://laserworlds.sailing.today/pages/laser_47_GIRLs_overall.html

http://laserworlds.sailing.today/pages/laser_47_boys_overall.html

Theo

Ostavite komentar

Imate pitanja

Za sve nejasnoće, upite, pohvale i prijedloge budite slobodni kontaktirati nas.

Veličina fonta
A A A
Disleksija
Kontrast