Theo trener reprezentacije na EP!!

gea

Zahvaljujući odličnim rezultatima Jane i Karle koje će u 2013. godini po drugi put za redom biti članice reprezentacije i predstavljati Hrvatsku na Europskom prvenstvu, Vijeće za natjecanje HJS-a prepoznalo je njegov rad i izabralo Thea Pizzula za trenera reprezentacije na Europskom prvenstvu koje će se početkom srpnja održati na Balatonu u Mađarskoj.

Theo_web nr2

 

 

 

Theo je 1986.-2000. (15 godina!)  bio u sastavu državne reprezentacije kao jedriličar  (prvo Jugoslavije, pa kasnije Hrvatske), nastupio je na preko 20 europskih, svjetskih i mediteranskih prvenstva u klasama Optimist i Europa, a 1993. godine u klasi Europa osvojio je Mediteransko prvenstvo. Prošle godine Theo je bio u sastavu reprezentacije na Europskom bitcoin copyright prvenstvu kao vođa puta, a ove godine mu je pripala čast da bude trener reprezentacije na Europskom prvenstvu.  Ovo je veliko priznanje za dugogodišnji predan rad, klubu i Theu. Čestitamo!

Na Europskom prvenstvu djevojčice i dječaci jedre u odvojenim flotama i svatko se bori za svoj naslov prvaka Europe. Prvenstvo je otvoreno što znači da možemo očekivati i nastup neeuropskih takmičara. Europsko prvenstvo je najjača regata na svijetu za djevojčice u klasi Optimist. (jer na Svjetskom prvenstvu jedre zajedno s dječacima).

U sastavu reprezentacije uz Janu i Karlu iz YCZ-a jedrit će još jedna djevojčica Nina Škopac iz pulskog Cliva, te četiri dječaka: Martin Verbanac (Uljanik-Pula), Deni Martinović (Vega – Pula), Pavle Živanović (Opatija – Opatija), Ivan Vlahinić (Vihor – Baška).

Sada im predstoje pripreme, a početkom srpnja i nastup na EP na Balatonu. Jani, Karli, Theu, ali i Nini, Martinu, Deniju, Pavlu i Ivanu želimo uspješne pripreme i dobar nastup u Mađarskoj.

 

gea

2 komentara

 • Željko Pivalica
  11. lipnja 2013. u 17:11

  Bravo Theo, iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!

 • Nives Škreblin
  11. lipnja 2013. u 15:35

  Bravo THEO!!!
  Čestitke od Dani i Škreblina!
  Drago mi je da si izabran, ponosni smo što si dio i naših života, a ujedno čestitam i KARLI i JANI na izvanrednim sportskim rezultatima! Bravo curke!
  Bravo YCZ!
  Bravo Gea da si to tako lijepo napisala!
  :-)))

Ostavite komentar

Imate pitanja

Za sve nejasnoće, upite, pohvale i prijedloge budite slobodni kontaktirati nas.

Veličina fonta
A A A
Disleksija
Kontrast