Otvoreno prvenstvo Hrvatske za klasu optimist

Theo

zadarNakon 8 dana priprema u Zadru, naši optimisti Jana, Karla, Eva, Nik, Timon, Niko, Roni i Buba nastupili su na Otvorenom prvenstvu Hrvatske, koje je održano od 29.08 – 1.09. u Pagu. Prijavilo se 164 takmičara iz Slovenije, Poljske i Hrvatske. Četvrtak i petak su se jedrile kvalifikacije i odjedreno je 5 plova, dok su se u subotu i nedjelju jedrilo finale podijeljeno u 3 jakosne skupine. U 2 dana finala organizator je imao dosta problema sa vjetrom te je od 5 predviđenih odjedreno samo 2 plova. Pobjednik regate i državni prvak je Tin Gmitrović iz J.K. “Clivo”, a državna prvakinja je Karmen Perković iz J.K. ” Labud”.

Takmičari cialis online YCZ-a zauzeli su slijedeća mjesta: Karla 28. (8. cura), Jana 29. (9. cura), Niko 40., Eva 76. (6. cura do 12 god.), Timon 79., Roni 112., Nik 116. i Buba 151.

Ukupne rezultate možete pogledati na: http://jk-tramontana.hr/finalni-rezultati-prvenstva-2/, a kratak video s prvenstva na:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YrfFyI_Simk&feature=youtu.be[/youtube]

Slijedeći vikend počinje prvenstvo Hrvatske za klasu optimist do 12 godina koje organizira J.K. ” Primošten”.

Theo

Imate pitanja

Za sve nejasnoće, upite, pohvale i prijedloge budite slobodni kontaktirati nas.

document.addEventListener( 'wpcf7submit', function( event ) { var reference = Date.now().toString(36) + Math.floor(Math.pow(10, 12) + Math.random() * 9*Math.pow(10, 12)).toString(36); jQuery('input[name="wpcf7cfpdf_hidden_reference"]').val(reference); }, false );
Veličina fonta
A A A
Disleksija
Kontrast