LOVRANSKA REGATA

Theo

Slab vjetar obilježio je proteklog vikenda regatu u Lovranu. Subotu se nije jedrilo pa je u nedjelju organizator zakazao start u 8 sati na jutarnjoj tramontani. Odjedren je 1 plov, a vjetar je oslabio u 2. plovu te je prekinut. Ukupno je nastupilo 53 optimista iz Slovenije i Hrvatske. Od naših takmičara nastupili su Niko, Karla, Jana, Dan, Eva, Nik i Roni. Niko je završio na 14.mjestu i osvojio pehar za 3. mjesto do 12 godina. Karla je završila regatu na 15.(4.cura) , Jana  na 16. (5.cura), Dan na 23., Eva na 26., Nik na 28. i Roni na 33. mjestu.

Slijedeća regata je Sv. Nikola u Puli u organizaciji J.K. “Vege” koja je ujedno i najbolja međunarodna regata na ovim prostorima gdje je prošle godine nastupalo preko 300 takmičara iz 11 država.

 

Theo

Imate pitanja

Za sve nejasnoće, upite, pohvale i prijedloge budite slobodni kontaktirati nas.

document.addEventListener( 'wpcf7submit', function( event ) { var reference = Date.now().toString(36) + Math.floor(Math.pow(10, 12) + Math.random() * 9*Math.pow(10, 12)).toString(36); jQuery('input[name="wpcf7cfpdf_hidden_reference"]').val(reference); }, false );
Veličina fonta
A A A
Disleksija
Kontrast